Не зная къде са децата ми и ги издирвам. Най-добре е

...
Не зная къде са децата ми и ги издирвам. Най-добре е
Коментари Харесай

Габриела, обвинена за убийството на мъжа си Пейо: Издирвам децата си

Не зная къде са децата ми и ги търся. Най-добре е да са при майка си. Това сподели пред " 24 часа " Габриела Славова, упрекната, че дружно с майка си е умъртвила мъжа си Пейо Пеев.

Тя приказва през заключената врата на жилището си, защото е под домакински арест. Жената не разяснява убийството, само че запитана дали ще бъде наказана, откакто я пуснаха от ареста, сподели, че сега няма присъда и ще се бори децата ѝ да бъдат при нея. Именно малчуганите били мотив за закононарушението. Пейо твърдял, че и двете са от него, а Габриела - единствено първото. Тя не знаеше, че майка ѝ е уволнена. Изрази и изненада и добави, че тя също не е наказана. 

Днес Велика Андонова, която е адвокат на Красимира Трифонова разкри, че Габриела Славова не знаела къде са децата й в този момент.  А претендиращият за бащинство на 4-месечното бебе Велико Минков й предложил да направи аборт.

" Съгласно определението на Софийски градски съд мярката на Габриела е променена само и единствено, с цел да поставя грижи за пеленачето и за 6-годишното си дете. А децата не са при нея. Децата са взети с една дребна служебна записка, една трета от лист А4, прикован към делото. След това от двама служители на реда от 4-о районно, в безусловно нарушаване на Закона за протекция на детето, без да се алармират службите. И е незнайно къде са дадени. Няма ги в полицията, служителите на реда подвигат плещи и споделят - не знаем. Сигнализирахме отдела за протекция на детето ", каза още Велика Андонова.

По-рано през днешния ден след питане от " 24 часа " от Министерството на външните работи обясниха, че 54-годишната Красимира Трифонова, упрекната, че е удушила зетя си Пейо Пеев в София, ще бъде отстранена от работа в Министерство на външните работи. 

Тялото на 44-годишния Пейо Пеев беше открито на 19 януари в кола на Витоша. Имало е опит да бъде разпален, с цел да се заличат следите. Убит е в София, пред дома на Габриела. Според следствието е удушен от тъща си Красимира, която е някогашен посланик. Тя била на задната седалка в колата, а Пейо - на шофьорското място. Дъщерята Габриела е затискала вратата на автомобила, с цел да не избяга. Тя също е имала политическа кариера. Мотивът за закононарушението е спор дали едно от децата на двойката е от убития мъж. По случая са се водили и правосъдни каузи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР